Monday, May 05, 2008

En lååång dag

Bild: www.skutte.se

Det har varit en lång dag idag, väldigt lång. Givande men tröttsam. Jag jobbade och hade skola mellan 8.30 och 16.00. Andreas hämtade Oliver från dagis och var redan hemma när jag kom hem. Strax efter fyra kom Ullis och Ebba över. Ullis och jag skrev på ett arbete och Oliver och Ebba mumsade popcorn och lekte. Andreas var jätte snäll och servade oss med mat. Tack älskling!!! Vi var färdiga vid 19.30 och jag kände att jag behövde röra lite på mig innan jag kraschade i soffan. Jag lyckades lura med mamma på en promenad efter ån, vi gick i två timmar. Vi hade hoppats på att få se bävrarna som lever i ån men de höll sig allt undan för våra ögon. När jag kom hem var det så äntligen dags att kraschlanda i soffan och på med ett avsnitt av "Morden i Midsomer". En perfekt avslutning på en lååång dag!

TACK OCH GODNATT!!!


1 comment:

mia said...

Kraschlandning framför Morden i Midsumer - kan det bli bättre!?

Jag kan inte läsa något på mornarna, blir för stressad så när jag är ledig passar jag verkligen på och sitter och drar mig hur länge som helst med både tidningar o böcker! Härligt värre!

Ha de bra!
Kram Mia

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho