Tuesday, May 06, 2008

Köp-byt-sälj


I kväll har jag varit på ett köp-byt-sälj-party hemma hos svägerskan. Man fick ta med sig saker, kläder, skor, väskor, barnkläder... som man ville bli av med. Samtidigt kunde man passa på att fynda av de andra. Det blev en jätte trevlig kväll med fyra Lindor och två Annor, god mat och gott att dricka. Svägerskan hade gjort mumsiga köttfärsspett med bröd och tsasiki till och caipirinha att dricka. Tre stycken carpirinha slank ner så nu är jag lite lurig så här på en tisdagskväll. Tack Linda I för att du anordnade en fantastisk kväll!!! Det gör vi gärna om igen!

5 comments:

Anonymous said...

See Please Here

mia said...

Wow! Vilken smart idé, gjorde du mycket fynd eller blev det liksom bara "skräp"? En sån grej skulle jag gärna göra, bara alla tar med sig samma nivå på grejerna.

Vilken tur att du också drömt ihop ditt drömhus- då är jag i alla fall inte galen ensam! :)

Så nyfiken, undrat länge, Dila är det ditt namn? Var kommer du ifrån? Det låter inte typiskt svenskt, är du italienska?

Ha de skönt i solen!
Kram Mia

Fröken Isakson said...

Vad kul att du gillade det :)

Dila said...

Mia: Tyvärr så fyndade jag inget då storlekarna på kläder, skor och barnkläder antingen var för små eller för stora. Men det var jätte trevligt ändå med god mat och roligt sällskap. Dessutom sålde jag en handväska, ett halsband och ett halsband. Nej jag heter inte Dila utan Linda. Min ena bror kallade mig för Dila när han var liten och namnet har levt kvar. När jag så började sy kläder lät det som ett utmärkt namn för mina skapelser. Tyvärr är jag inte italienska, trots att mitt hjärta ägs av landet i söder. Hoppas allt är bra!
Kram Dila

Dila said...

Fröken Isakson: Det var urskoj! Måste vi göra om någon gång.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho