Sunday, September 07, 2008

Sunday evening


Igår kväll blev det alltså bio-time med mamma och Marika. Det var Mamma Mia som stod på programmet. Perfekt dag för film när himlen var grå och regnet öste ner. Filmen var alldeles underbar! Vackra foton, intressanta karaktärer, skickliga skådisar, en underhållande story och fantastisk musik. Kan det bli bättre! En film som ger en må-bra-känsla ända ut i tårna. Dessutom älskar jag ABBA:s musik. Min favorit är Dancing Queen. Vilken är din favorit?
Idag har det varit en skön och avslappnande söndag. Efter en sovmorgon och god frukost begav vi oss hela familjen ner på stan där vi mötte upp med min kära bror Linus och Marika. Det blev fika, ett par gympaskor till Oliver att ha inne på idrotten och hårspray till mig. Vi var egentligen ute efter en schysst pastagryta men hittade ingen som föll i smaken. Linus och Marika följde med hem och vi lagade mat tillsammans. Mysigt värre! Snart är det dags att krypa till kojs och få en lagom dos av skönhetssömnen som så väl behövs när man passerat 30-års strecket...

5 comments:

mia said...

Ja jag säger som du, vad tråkigt det skulle vara om alla tyckte likadant. Måste erkänna att ibland kan jag spy på en del svenska bloggar som endast predikar för vitt vitt vitt och det redan finns tjugo bloggar till som predikar exakt samma sak. Lite mer individualism tack.

Mamma Mia var härlig! Den bröllopsklänningen är precis något sånt jag vill gifta mig i. Om jag någon gång gör det.
Jag själv är svag för Honey Honey och Lay all your love on me.

Kram Mia

aussiekicki said...

Jag har inte sett filmen ännu och måste bara pallra mig iväg och göra det!!
Jag är också förtjust i Dancing Queen. Jag gillar det mesta av ABBA.
Kram!!

mia said...

Jaha, ytterligare en vecka har runnit iväg. Redo för helgen?

Kram Mia

Anonymous said...

Det är svårt att bara välja en låt...just nu är det nog "Honey Honey" jag går och gnolar på. Ja, filmen är ju helt underbar! :-)

Trevlig helg hälsar AnnaPanna

DILA said...

Mia: Visst var den underbar, bröllopsklänningen. Hon var så vacker! Gillar också Lay all your love on me.

Kicki: Klart du måste se filmen! Ett stort MÅSTE! Man blir så glad av Dancing queen.

Mia: Japp! Alltid redo för helg!!!

AnnaPanna: Visst är det svårt att bara välja en låt. I princip alla ABBA:s låtar är fantastiska.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho