Tuesday, February 24, 2009

På jobbet


Sitter på mitt arbetsrum på jobbet just nu och rättar svenskauppgifter i ett rasande tempo. Jag ska snart ha lektion men passar på att snabb-blogga lite. Hemma har min och Olivers dator (vi delar) kapsejsat, med andra ord finns det nu bara en dator att tillgå på tre personer. Familjens alfahane använder sin dator dagligen i jobbet då han arbetar en hel del hemifrån. Så snart pappan lämnar datorn rusar Oliver dit. Jag får med andra ord passa på så fort någon av dem springer på toaletten. En dator på tre personer är alldeles för lite!!! Datorproblemet måste lösas snarast.... Idag strålar solen ute, jag önskar att jag hade tid för en långpromenad. Tyvärr kommer jag inte ifrån jobbet förrän klockan halvsex ikväll och då lär solen ha försvunnit ner bakom horisonten för länge sedan. Hoppas att ni alla får en strålande tisdag, kanske mumsandes på en semla. Jag bakade semlor igår med mina elever på hemkunskapen så jag står nog över semlan idag....

3 comments:

Riset said...

Datorkrasch...dagens i-landsproblem! Men jag förstår precis hur det känns, själv skulle jag bli galen, detta eftersom jag delvis lever mitt liv på nätet.

Du förresten! Äntligen blir det kungligt bröllop. Har du oxå reflekterat över att Andreas är lik vår blivande prins?! Han skulle kunna knäcka lite extra som look alike, det enda som behövs är att han skaffar en bratsfrisyr och glasögon med breda bågar :-)
Kram

mariia said...

Grattis på namnsdagen ;) Hoppas allt är bra!!

kram!

DILA said...

Linda R: Ja, vilket i-landsproblem. Usch vad bortskämd man är. Jag skäms nästan som klagar. Säg inte till Andreas att han är lik den blivande prinsen. Han tar det inte som en komplimang. Men jag håller faktiskt med! =) Om man tar bort slemmet förstås.

Mariia: Tack så mycket!!! Grattis själv!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho