Friday, June 26, 2009

Nya äventyr

Tömd arbetsplats

Hej då arbetsrum!

Sista gången man står där framme och undervisar.

Inga elever kvar, bara tomma stolar.

Igår var sista dagen på jobbet. Kändes jätte tråkigt att säga hej då. Tog ett sista varv på skolan och tog lite foton av nostalgiska skäl innan jag lämnade in nycklar och passerkort till Susan. Ett färdigskrivet kapitel i mitt liv. Idag var jag på mitt nya jobb där jag börjar i augusti och träffade min blivande mentorskollega Helen. Hon verkade jätte trevlig och vi har nog samma tankar gällande hur vi vill jobba. Det ska bli spännande med nya jobbet. Imorgon åker vi till Västkusten med svärföräladrarna. Vi ska tillbringa en vecka i Skummeslövsstrand utanför Båstad. Det ska bli skönt med semester och framförallt att komma till havet. Nu blir det tyst på bloggen till nästa helg då jag återvänder solbränd, utvilad och med massor av foton att visa och berättelser att förtälja.

HA DE`GOTT!!!

6 comments:

Riset said...

Ha en härlig vecka vännen! Se till att vila upp dig! Men se till att hålla dig i skuggan, så du inte blir grisskär :-)
Kramar Linda

Riset said...

Glömde berätta att jag fick Ängels lek i present när jag fyllde, så snart ska jag börja läsa den :-)

Petra Månström said...

Ser fram emot att få läsa om din helg :)

Susann said...

Hihi! Jag fick stå med i ditt inlägg! =P
Fy vad jobbigt att lämna en arbetsplats man trivts på - jag vet precis hur det känns! Du kommer att vara saknad i alla fall! Ha nu en underbar vecka på Västkusten och ta massor med bilder! Kram!

mia said...

Det är inte slutet, det är början på något nytt och spännande. Ska bli kul att läsa om i höst här på bloggen.

kram

DILA said...

Riset: Jag blev grisskär!!! =) Som alltid. Jag går från lättmjölksfärgad till grisskär. Håller på att läsa den boken. Är superbra så här långt.

Petra: Det kommer snart. Både bilder och berättelser.

Susann: Jag kommer sakna dig. Vi som är frukostkompisar!! Hi, hi, hi.

Mia: J det ska bli kul och framför allt utvecklande. Nytt jobb och nya utmaningar. Väntar med spänning på att höra om ditt frankrikeäventyr.

Kram Dila

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho