Saturday, July 18, 2009

Härliga fredag

Oliver pumpar vatten för fullt.
Fruktpaus i gröngräset.
"Trädkonst"

Oliver, Jocke och Emil undersöker denna lekställning.

Igår gjorde Oliver och jag en utflykt till stans nya lekpark som är en temapark inriktad på teknik och fysik. Många spännande saker att testa, varav vattenleken nog var populärast om man får bedöma efter var de flesta barnen befann sig. Efter en stund dök min vän Annas man Jocke upp med deras son Emil som är jämngammal med Oliver. Killarna busade runt i värmen medan vi vuxna försökte hålla oss i skuggan. Lekparken föll väl i smak och kommer att besökas många fler gånger.

Oliver är fullt koncentrerad på pastasalladen.
Oliver busar i vattnet med en nyvunnen tjejkompis.

Mina fötter stannade kvar på torr mark,
det kalla vattnet lockade inte alls.

På kvällen när Andreas slutade jobbet beslöt vi oss för att ta vara på den underbara kvällen och packade ner kvällsmaten och badkläderna och åkte ut till Sundbyholm. Det blev en femstjärnig middag i solnedgången. Grabbarna tog sig ett kvällsdopp medan jag satt kvar på stranden och njöt av det fina skådespel som utspelade sig på kvällshimlen.

4 comments:

Riset said...

Som jag har väntat...gillar inte när du håller dig borta från bloggandet så länge ;-)
Vilken mysdag och fina bilder! Bilden när Oliver leker i vattnet är min favorit!
Kram Linda

Susann said...

Jag har också funderat på att gå och pröva den nya lekparken...men har aldrig haft tid när vi har varit i närheten! Men nu blev jag ännu mera sugen! =P

DILA said...

Riset: Jag vet att jag varit lite slö med bloggandet. Lovar att bättra mig! Jag gillar också den bilden. nu ska jag bara lära mig Photoshop, utan att krascha datorn i islka och frustration. Tror du att jag lyckas???

Susann: Jag tror att det skulle vara en lekpark i din smak! Både jag och Oliver gillade den. Hoppas ni har haft det bra på er resa.

Kram Dila

Riset said...

Hej igen,
Jag tror datorn kommer överleva, det är värre för Andreas om han råkar vara i närheten ;-)
Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho