Sunday, June 07, 2009

På tu man hand

Linus och Marika på Sylvia

I helgen har Andreas och jag varit barnlediga då Oliver var hos sin farmor och farfar. På lördagen passade vi på att sammanstråla med min bror Linus och hans Marika. Vi började med en tur på stan på dagen då vi fönstershoppade, fikade och tittade på nybakade studenter. På kvällen var vi på kvartershaket Sylvia och åt en fantastiskt god middag. Supergod mat till ett bra pris i en mysig miljö. Kan det bli bättre???

Linus blev träningssugen

Fullt fokus på matchen

Efter det fortsatte vi hem till Linus och Marika för att titta på VM-kvalet mellan Sverige och Danmark. Tyvärr fick sig stämmningen en törn då Sverige snöpligt förlorade. Aj, aj, aj...

Puss på dig älskling!

Jag och Marika

Timbuktu gungar loss på scenen

När matchen var slut gick vi ned på stan för att delta i stans 350-års jubileum. Kungens besök missade vi tidigare på dagen, istället fick vi se Timbuktu riva loss på stora scenen i skymningen. Det var en bra konsert med rejält gung. På stan träffade vi lillebror Max med kompisar och Marikas syster Virpi som hängde på och hade skoj. Det var en helt igenom lyckad och trevlig kväll (om man bortser från fotbollsmatcens resultat).

Lillebror Max och Virpi

Tyvärr har jag idag fått lida rejält för mina synder igår och mått som jag förtjänat. Trots detta tillstånd tvingade jag mig iväg och gjorde min plikt och röstade i EU-valet. Nu ska jag krypa till kojs och få en natts välbehövlig vila. Imorgon är det skolavslutning för mina elever och ett fullspäckat program som avslutas först klockan 22 när discot slår igen sina portar.

4 comments:

Stjärnor & Champagne said...

Jotack det är bra med mig, lite mycket bara just nu när det är så många aktiviteter i skolan. Hoppas att allt är bra med dig. Vad skönt att vara barnledig. Det ser ut som ni hade det väldigt trevligt. Hoppas hoppas vädret blir ok på torsdag.

Kramis Anne

DILA said...

Ja, det brukar alltid vara mycket aktiviteter i skolan i slutet av terminen. Roligt men också lite påfrestande. Ja, det var skönt att vara barnlediga. Det är inte ofta vi hittar på saker själva. Ofta hamnar man i soffan framför tv:n. Jag håller tummarna för att vädret blir bra på torsdag!

Kram Dila

Daniel said...

Bjud mej me nästa gång!

DILA said...

Daniel: Ja, jag lovar att bjuda med dig nästa gång =)!!!!

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho