Tuesday, October 26, 2010

SmåfixUppe med tuppen idag också. Börjar nästan vänja mig vid att alltid vara trött. Tänk att få sova en HEL natt utan att vakna. Vilket himmelrike. Men vad är väl en bal på slottet!?! I morse tog vi alla en promenad igen och följde Oliver till skolan. Och idag var det kallt. Riktigt kallt. Men skönt var det i alla fall och lika vackert som igår med all frost. När vi kom hem blev det en värmande kopp kaffe och några pepparkakor. Idag står lite småfixande på schemat; betala räkningar, skicka iväg ett mail, sy i nytt foder i kappan, plocka fram grejor till syjuntan imorgon förmiddag, hjälpa Oliver med läsläxan när han kommer hem från skolan, baka en sockerkaka... Eventuellt skulle min vän Anna titta förbi på en lunchdate idag, hoppas det. Väntar också på att lillebror Olle ska ringa. Idag har han skol-DM i fotboll och jag håller tummarna hårt för att det ska gå bra för honom och hans lag. Vad har ni för er denna tisdag?  Vill förresten tipsa om en jätte fin och inspirerande blogg med vackra bilder, besök Helena och The Swenglish Home. Nu lunch; pappa Andreas hemlagade fiskpaté och kokt potatis till Hilmer och rester till mamma och pappa.


Update: Olle och hans lag vann sina två matcher och han gjorde ett mål. Nu har de gått vidare till slutspel som är i maj nästa år. Duktiga lillebror!


Bilder: Privata (Made by Dila)

4 comments:

Ellinor said...

Du väckte just en ny, obotlig craving hos mig...kan du gissa vilken :P

Det får bli en tur till Monets trädgårdar nästa gång jag besöker Paris (stänger nu i helgen). Ska även lägga upp en bild på dagens inköp under kvällen/morgondagen.

Kram

Malin said...

Ja, tänk att få sova ordentligt en hel natt, vilket himmelrike!
Benjamin sover dessutom hos oss i sängen och har gjort det sen han föddes, vet inte varflr det blev så men det blev det och nu så början han bli STOR....
Ja,ja, sen när dom vuxit upp så saknar man det, aldrig är man riktigt nöjd ;-)

Hoppas ni har haft en fin vecka och får en toppendag idag oxå!

Kram

Helena said...

Nej men oj, så otroligt snäll du är! Jag tackar ödmjukast för dina snälla ord och känner hur de värmer ända in i hjärtat.

Och oj så jag känner igen mig i sömnbristen du beskriver. Just det där att aldrig få sova en natt oavbrutet, då spelar det nästan ingen roll om man får normalt antal timmar, för man hinner liksom aldrig ner i djupsömn... ack ja, de små liven vet sannerligen att pröva våra "resurser" ... Jag hoppas att det vänder för er snart, så att du får sova mer!

Kramar från Helena, The Swenglish Home

Ferferi i Göteborg said...

Fy för sömnbrist och ständig trötthet. Jag led av det jämt när jag var yngre. Visste inte ens om det själv tills min mor en dag kom hem med en flaska Chi San. Minns inte om det hjälpte. Men kanske värt att testa?

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho