Wednesday, October 06, 2010

Urrigt och blåsigt...Sitter med en kopp te i handen, sippar och känner hur värmen sprider sig i kroppen. Ute blåser det halv storm. Har nyss vaknat till efter att ha sovit middag en stund med Hilmer. Under det varma täcket. Jag skulle bara blunda en liten stund, men stunden blev längre än det var tänkt. Kände mig jätte urrig när jag klev upp och försöker nu bota det med en kopp te och några pepparkakor (de första för säsongen). Idag har det varit en sån där riktigt tråkig mulen och blåsig höstdag. I morse tvingade jag mig ut i blåsten för en promenad med söta Linda B och Lukas. Och det var faktiskt skönt när man väl kom ut, skönt med lite dagsljus(om än mulet) och frisk luft. Men mössan och vantarna åkte på. Det blev också en mysig fika på stan, kaffe och en räkmacka. Fick ett tråkigt besked idag. En nära anhörig som inte mår bra. Nu är det bara att vänta och se hur dåligt besked är. Ibland känns livet så där orättvist. Och man känner sig maktlös. Då brukar jag tänka på underbara Malin som alltid försöker att se det positiva i allt som sker, som pratar om att man ska ta vara på varje stund i livet. Och hon har så rätt. Snart kommer lillebror Linus, Marika och lilla Elsa. De ska hämta dopklänningen som jag broderade igår. Vi tänkte passa på och bjuda dem på hemmagjord pizza. Nu ska jag tända alla ljusen och få upp mysstämningen här hemma.

Ta hand om er och ha en riktigt mysig kväll!

Bild: www.heartit.com

2 comments:

Malin said...

Gullig du är!
Här har det regnat flera timmar nu, känns inte lockande att gå ut faktiskt... Brasan i kaminen sprakar, sonen har precis vaknat och jag undrar hur denna dag kommer att bli... Hoppas din kommer bli alldeles underbar!
Kram Malin

DILA said...

Malin: Varsågod! Här regnar det också. Tyvärr har jag ingen brasa att värma mig vid men alla värmeljusen är tända.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho