Tuesday, November 02, 2010

Happy Birthday to me!


Ja, då har man uppnått den aktningsvärda åldern av 22. Eller hur var det nu igen? Nej, då 34 ska det vara. Och ingen ålderskris har jag så långt ögat kan nå. Jag befinner mig precis där jag vill vara! Hilmer väckte oss tidigt som vanligt med sitt glada kvitter. Jag älskar våra morgonstunder då vi myser tillsammans i sängen innan vi lämnar denna varma sköna plats. Andreas bjöd på hembakad foccacia med rosmarin och havssalt till frukost och det smakade gudomligt. Jag tror att jag kan vänja mig vid nybakat bröd varje morgon, vilken lyx. Sedan bjöd svägerskan på födelsedagssång i telefon, och var jag inte vaken innan så var jag det garanterat då. Nu ska jag strax iväg och möta upp svägerskan på stan och sen ska vi hem till Linda B och ha lite syjynta. Svägerskan har lovat mig sina supergoda cupcakes dagen till ära. annars blir det en lugn födelsedag eftersom firandet sker på lördag. Men Andreas och jag tänkte njuta av lite god mat, ost och vin ikväll. Nu ska jag ta på mig min nya kappa, en födelsedagspresent från Andreas, Oliver och Hilmer och ge mig ut denna underbara novembertisdag. Hoppas ni alla får en bra dag!

 Jag i min nya kappa.
Bilder: 1-3: www.weheartit.com
Bild 4: Privat (Made by Dila) 

6 comments:

Freedpmtravel said...

Grattis! Nej, vad ska man få en ålderskris för? Kanske när man blir så gammal att kroppen slutar fungera... Men än så länge tycker jag bara att det blir bättre och bättre :)

Sussi said...

Skriver Grattis här också så har jag verkligen garderat mig! =D

Malin said...

Ja må du lea, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år! Hurra, hurra, hurra, hurra!! Grattis på födelsedagen!!
Hoppas ni får en underbar dag!!
Kram Malin

DILA said...

Freedomtravel: Du har så rätt så. Ingen ålderskris här inte! =)

Sussi: Tack gumman! Vad gullig du är.

Malin: Tack så mycket! Det blev en jätte mysig dag.

Kram Dila

Ferferi i Göteborg said...

Men ååååh!!! Ha den äran finaste du i efterskott! Jag har varit alldeles inaktiv pga jobb 8-23 varje dag så jag missade detta helt! Hoppas du får ett fantastiskt år som 34! Hipp hipp hurra!!!

DILA said...

Ferferi: Tack så jätte mycket sötnos! Jag hoppas också att mitt 34:e år blir super.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho