Wednesday, December 29, 2010

Vinterlekar.


Igår kväll trodde jag att jag skulle bli tokig. John Blund ville aldrig infinna sig hur mycket jag än lockade på honom. I och för sig hade jag vilat middag med Hilmer på eftermiddagen så jag fick väl skylla mig själv. Efter att ha tittat på Kommissarie Lewis på 5:an tänkte jag krypa till kojs. Men jag kände direkt att jag inte var trött så jag fastnade framför en dokumentär om Winston Churchill på SVT. Väl i säng släckte jag lampan men tände den snabbt igen. Tog fram boken och låg och läste till halv fyra. Det var jätte stressande att höra resten av familjen snusa och snarka. Speciellt eftersom jag visste att Olivers kompis Pontus skulle komma redan vid halv åtta. Till sist vid fyra kom äntligen John Blund. Puh! Vid halv åtta i morse kom Olivers kompis Pontus och har varit här hela dagen. Killarna har tittat på film, spelat olika spel och busat. På eftermiddagen kom Pontus mamma och storasyster Stina. Vi klädde på oss allihopa och tog kälken, snowracern och stjärtlappen och gick till pulkabacken. De stora barnen susade nerför backen och var lika snabbt uppe igen medan Hilmer låg nedbäddad i vagnen och sov sött. Nu ska vi snart möta upp Linus, Marika och lilla Elsa och åka och handla inför nyår. Menyn spikades igår över ett glas rött så nu är det bara handlingen som återstår. Och så själva matlagningen på nyårsafton förstås!
Pulkabacken.
 Ett spöke?
 Oliver svischar förbi på kälken.
 Oliver och Pontus.
 Min stora kille!
Bilder: Privata (Made by Dila)

2 comments:

mia said...

Vilken brittisk tevekväll du hade! :) Jag spanade också in Lewis, tycker det är riktigt bra även utan Morse som iofsg var underbar.
Har för övrigt också jättesvårt att sova, hostar och hostar. *gäsp*

Gott nytt tjejen
Kram

DILA said...

Mia: Jag älskar dessa brittiska kriminalare som Kommissarie Morse, Kommissarie Lewis, Morden i Midsomer och Foyle´s war. Krya på dig och hoppas du får ett underbart nyår. Gott nytt år!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho