Thursday, January 13, 2011

Pepp-award!

Jag har fått en underbart fin pepp-award av söta och fina Malin. Jag blir rörd och tackar så mycket för den. Den kom precis när jag behövde lite uppmuntran och vänlighet. Man ska ge awarden vidare till fem andra bloggare som man känner är bra på att peppa, stötta och finnas där.

Naturligtvis måste jag skicka awarden tillbaka till fina Malin och Cannolis Blogg. Hon har blivit en vän som alltid stöttar och kommer med uppmuntrande ord. En vänskap som jag tror och hoppas kommer att fortsätta och växa och jag hoppas att vi snart får träffas irl. Känner igen mig i henne i mycket och jag tycker hon är modig som delar med sig av sitt innersta i sin blogg. Tack Malin för att du kommit in i mitt liv!

Linda R - Min äldsta och bästa vän, en vänskap som sträcker sig 25 år tillbaka i tiden. Trots att vi bor långt ifrån varandra, så har vår vänskap bestått i alla år. Hon finns alltid där för mig och vet vad jag tänker innan jag själv vet det. Hon älskar mig, hela mig, med fel och brister och vågar alltid säga vad hon tycker oavsett om jag gillar att höra det eller inte. She´s just my girl!

Ferferi - en cool tjej med skinn på näsan, med egen stil som jag avgudar. Hon är alltid så glad och positiv och kommer med små uppmuntrande ord.

Linda B - en underbar vän som alltid finns där. Hon är bra på att få mig att skratta, hur sur eller nere jag än är. Det hon inte kan om barn är inte värt att veta. Hon är mitt barn- och familjeuppslagsverk, undrar jag något så är det dit jag ringer. Ingen kan heller baka så goda kakor och bullar som hon och enligt Oliver så är det här världens godaste saft tillverkas.

Fröken Isakson- min söta svägerska som alltid peppar en. En cool brud som älskar handväskor och glassiga magasin. Jag älskar våra fikastunder då vi avhandlar allt mellan himmel och jord och säkert tio samtalsämnen samtidigt.

Naturligtvis finns det fler som uppmuntrar och stöttar. Ni vet vilka ni är, ingen nämnd och ingen glömd.

6 comments:

Ellinor said...

Grattis till awarden! Alltid roligt med lite uppmuntran.

Har börjat läsa Stjärnlösa nätter nu i kväll (hade inte så mycket kvar att läsa på den där analysgrejen...den handlade om olika sätt att analysera/definiera ett företags styrkor och svagheter).

Jag är verkligen ledsen över att höra om din pappa. Cancer är en fruktansvärd sjukdom och ingenting man önskar någon. Som tur är går utvecklingen framåt och allt fler klarar sig idag. Hoppas verkligen att din pappa är en av dem!

Stor kram

Riset said...

Tack söta bästa du!!! Jag är så glad att du finns i mitt liv!

Fast du räknade lite fel...28 år är det(till hösten) Haha! Vi är inte så unga längre...

Pussar!

Malin said...

Du är värd alla awarder i världen, du känns som min vän fast vi aldrig har träffats och jag kan se oss sitta och äta en god Italiensk middag ;-) med ett gott rödvin i från Sicilien, babblande om allt och inget. Det skulle jag gilla.
Kram

Fröken Isakson said...

Men söta, vad glad jag blir. Tack tack tack och grattis till din. Kramar ♥

Ferferi i Göteborg said...

Men wow, vilka fina ord! Så glad jag blir, tusen tack du rara! Behövde lite pepp tror jag då bloggen fått bli lite lidande de senaste dagarna i och med mitt flytt. Massa kramar till dig och ha en underbar vecka! //Ferferi

DILA said...

Ellinor: Tack! ja, lite uppmuntran behöver vi alla. Tack för din uppmuntran gällande min pappa. Vi hoppas och håller tummarna att han ska bli piggare. Måste nog införskaffa Stjärnlösa nätter. verkar vara en bok som berör.

Linda R: Förlåt att jag räknade fel. Måste bero på åldern. jag är så glad att du finns i mitt liv! Ti amo!

Malin: tack söta du! Italiensk middag och ett glas vin skulle sitta fint. Åh, vad vi skulle prata.

Fröken Isakson: Varsågod! Den är du värd.

ferferi: varsågod! Hoppas allt gått bra med flytten och att du trivs i Stockholm.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho