Sunday, February 27, 2011

Familjemys!

 Svärfar, Andreas och Hilmer.
Charmtrollet.
 Coola Oliver (som ska bli rockstjärna) och Andreas.
 
Familjemys, ja det kan verkligen sammanfatta vår helg. I går förmiddag var vi hem till mina föräldrar och fikade. Det var mysigt och kul att se att pappa var så förhållandevis pigg (om man ser till omständigheterna). Olivers största oro, det var att morfar var så skäggig. Det var kul att mamma och pappa fick se hur nära Hilmer är att krypa, även om han tar sig fram på rumpan. Ge det några dagar till så kommer nog lillkillen att krypa omkring både högt och lågt. När Andreas slutade jobbet åkte vi ut till svärföräldrarna på landet. Det är alltid lika mysigt och avslappnade att komma dit. Svärfar bjöd på jätte god mexikansk kyckling med pressad potatis till. På kvällen tittade vi på Melodifestivalen och Oliver bjöd på dans framför tv:n. Vet inte om jag tyckte att något bidrag var speciellt bra, inget som fastnade i alla fall. Idag på förmiddagen tog svärmor och jag en skön promenad innan det var dags för lunch och sen hemfärd. När Andreas och Oliver var och tränade badminton passade jag på att planera kommande veckans lektioner och så skrev jag ner massor av saker som jag måste ta reda på när det gäller praktiska saker (och den listan blev väldigt lång). Jag måste säga att jag är fylld av positiv förväntan inför kommande vecka, det ska bli jätte roligt att börja att undervisa igen. Hilmer är mycket piggare nu vilket är så skönt. Idag åt han den sista penicillinkuren, och även om han fortfarande är lite rosslig så är det mycket bättre. Men vi ska fortsätta med den luftrörsvidgande medicinen en vecka till. På torsdag börjar Andreas att skola in Hilmer på dagis och det ska bli jätte spännande att se om Hilmer kommer att gilla det. Vår söta lillkille lär sig många nya saker och i ett rasande tempo. Idag lärde han sig att pussas. Säger man puss så lutar han sig framåt och plutar med munnen. Kan man bli annat än totalt charmad? Nej, nu ska jag krypa till kojs och läsa ett par sidor innan spikmattan väntar. Sen är det natti natti!

Svärfar och Hilmer äter.
 Oliver dansar till Melodifestivalen.
 Hilmer och Andreas pussas.

4 comments:

Malin said...

Era helger verkar ofta så himla mysiga och ni verkar ha ett nära band till både dina föräldrar och svärföräldrar.
Håller tummarna att det går jättebra den här veckan, fast det vet jag att det gör, både för dig och för Helmer på dagis!
Kram

Ellinor said...

Vilken fantastiskt mysig helg ni har haft. Sådana energidepåer behöver man. Hoppas att du får en fin vecka!
Kram

Ferferi i Stockholm said...

Skönt att lillen är bättre! Eran helg verkar ha varit supermysigt och barnen är verkligen små charmtroll bara av bilderna att döma! Ha en underbar helg tjejen.

mia said...

Vad charmtrollet är lik sin pappa!

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho