Friday, February 11, 2011

Insnöade...

 Vår park är återigen klädd i vitt.

Ja, nästan i alla fall. Här har det snöat konstant i ett dygn och det fortsätter envist. På eftermiddagen ska temperaturen falla rejält och de varnar för stark blåst. Det blir nog ännu en innedag idag. Eftersom Hilmer fortfarande är förkyld och rosslig tror jag att vi stannar inne i värmen. Jag ska fortsätta med den eviga städningen som aldrig blir färdig och så ska vi ha fredagsmys ikväll. God mat, Let´s Dance och filmen Bortspolad står på schemat. Ett glas vin och annat gott att tugga på blir det nog också. En varm kopp thé och lite läsning i nya boken ska jag också försöka klämma in under dagen när Hilmer sover. Mitt senaste thé är supergott. När jag fyllde år i november fick jag en théprenumeration av min kära vän Linda B. Under sex månader får jag en gång i månaden hem en ny thésort. Det är så roligt och spännande varje gång paketet dimper ner i brevlådan och det är så kul att få prova sorter som man kanske inte skulle ha valt själv. Oftast när jag handlar thé går jag på gammal vana och tar sådant jag vet att jag gillar. De två senaste théerna har varit riktiga favoriter, Mojito och nu senast var det Jordgubb & Champagne. Kika in på tefrossa.se och inspireras du också. En jätte rolig och annorlunda present. Tack Linda B! 
Önskar er alla en mysig fredag i snöyran!

Jordgubb & Champagne.
 Mojito.

6 comments:

Sussi said...

Mm...gott med te! =)

Sussi said...

Bra tips med teprenumerationen faktiskt! Thomas brorsdotter tar studenten i vår och hon är jättesvår att köpa till men hon är helt besatt av te - hon dricker litervis med te om dagen så detta kanske kan vara något för henne... =)

Malin said...

Mojito är SUPER-gott men inte som thé ;-)
Annars så är jag väldigt tråkig när det gäller thé, dricker samma jämt, grönt thé, oriental eller citron och jag dricker säkert 3 liter om dagen...
Hoppas ni får en underbar dag i solen!
Kram

DILA said...

Sussi: Visst är det gott med te. teprenumerationen är väl en jätte bra studentpresent. Tycker jag absolut ni ska satsa på.

Malin: Citronte är min absoluta favorit även grönt te i olika smaker. Jag dricker typ en kopp kaffe om dagen men säkert tjugo koppar te. Är mer temänniska.

Kram Dila

Ellinor said...

Oj, vilken spännande idé!
Själv är jag en riktig teaddict och jobbade förra året i en liten tebutik. Ser alltid till att ha ett rejält lager med olika sorter hemma!

Kram

DILA said...

Ellinor: Ja, visst var det en kul present. Det är jätte spännande att varje månad få se den nya tesorten och kul att få prova på nya sorter.

Kram dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho