Sunday, April 17, 2011

Härligt, härligt....


Vilken underbart härlig dag vi har haft idag! Efter att frukosten var uppäten och vi iordning så packade vi in oss i bilen och åkte ut till svärföräldrarna på landet. Solen sken och himlen var blå och luften alldeles ljummen. Vi inledde dagen med en fika på altanen och svärmor bjöd på kaffe, kladdkaka med grädde och hallon. Åh, vad gott det var! Sen tog vi en promenad ner till sjön (Oliver, Andreas och svärfar cyklade) och tittade på när killarna metade. Tyvärr så blåste det ganska mycket där nere så svärmor, jag och Hilmer gick snart tillbaka till huset och den skyddade altanen istället. Där njöt vi hela dagen av solens strålar. Svärmor bjöd på ett glas vitt vin och jag satt i solen och sippade på mitt vin och läste en massa trevliga tidningar. Humlorna surrade med huvudet nere i krokusarna och citronfjärilarna fladdrade i vinden. Hilmer sov så gott i vagnen, där den friska luften gjorde honom gott. När mörtfiskarna var tillbaka blev det grillning. Det var så varmt att vi kunde sitta ute och äta.Oliver krattade löv i trädgården, sparkade boll med pappa Andreas och cyklade om vartannat. Det kändes nästan som om vi var kossor på grönbete och njöt av vårens första strålar. Oliver som har påsklov veckan som kommer blev kvar i Julita hos farmor och farfar medan vi andra motvilligt återvände till stan. Tack kära svärmor och svärfar för en underbar dag!

Grabbarna kommer cyklande ner mot sjön.

6 comments:

Freedomtravel said...

Härligt att det äääntligen är vår!!!

Malin said...

Underbart, vilken må-bra-dag!! Någon som längtar lite till ett eget hus, till landet lite ;-)??
Skönt att ni har svärmor och svärfar så länge, så ni kan fly staden för några timmar!
Hoppas du mår bättre och att ni får en härlig påsk!
Tack själv för att DU alltid får mig glad!
Kramar Malin

Ellinor said...

Det låter helt fantastiskt. Sådana dagar lever man länge på.
Hoppas att ni får en härlig och fin påskhelg.
Kram

mia said...

Härliga bilder!

DILA said...

Freedomtravel: Visst är det!!!!

Malin: Vi längtar verkligen efter ett eget hus med en trädgård att tillbringa soliga dagar i. Det är underbart att kunna "fly" till svärföräldrarna för lite lugn och ro. Vad go du är malin!

Ellinor: Ja, man behöver sådana dagar i energiförrådet!

Mia: Tack så mycket!

Kram Dila

Sussi said...

Låter som en underbar dag! =D

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho