Tuesday, December 18, 2012

En söndag på playan

Tumblr

wewewelco

Carpe diem

I söndags var vi i badhuset hela familjen, med oss fick vi också min kusin Moa. Det blev dock lite miss i planeringen då Hilmer somnade lagom vi satte oss i bilen och körde iväg. Men det löste vi smidigt genom att först ta en tur till Plantagen där vi inhandlade lite såjord, röda och vita tulpaner och så klart en julgran. På så sätt fick Hilmer 40 minuters sömn vilket gjorde att humöret sedan var på topp. Att åka till badhuset är något vi ofta gör på helgerna, så ofta att vi funderar på att köpa årskort. Hela familjen älskar att bada och båda killarna är riktiga vattendjur. Vi badar och plaskar, leker i vågorna, åker rutschkana (både den lilla och den stora), simmar in i den hemliga grottan, bubblar i bubbelpoolen och bastar. Och så behöver man lite korv med bröd också för att orka simma mera. När vi sedan är klara är vi helt slut, både stora och små. Att bada gör vi även ofta i veckorna fast då blir det i badkaret hemma förstås. Jag och småkillarna tränger oss ner i det varma vattnet och naturligtvis har vi badskum också, massor.

Photo by nuriaf7 • Instagram

Summer 2012.

nicole

3 comments:

Anonymous said...

Härligt! Vi var också i badhuset mycket när sönerna var små, då bodde vi i Östersund och om jag minns rätt, vilket jag inte ska svära på, så var det i badhuset vi var varje lördag!

Johanna | Tillvaron.se said...

Underbart! När man var barn fanns inget roligare än att bada.

DILA said...

Brysselkakan: Ja, det är ett mysigt sätt att umgås hela familjen. Kram

Johanna: Jag håller med, som liten tyckte man att det var det bästa som fanns. Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho